ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Славия посреща Левски в отложен мач от третия кръг на Еfbet Лига. Столичното дерби на стадион "Александър Шаламанов" е от 17:15 часа днес.

Двубоят е много важен и за двата отбора, най-вече за тима на Станимир Стоилов, който смело поглежда към върха. Левски е пети в момента с 24 точки и при победа днес ще се изравни с лидера ЦСКА 1948 (с 27 т.). "Сините" имат и три мача по-малко от  "червените" на Любослав Пенев. Славия пък е осми с 21 точки, като се бори за класиране в първата шестица.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

БЛИЦ припомня, че Левски спечели последните две гостувания в "Овча купел". На 6 ноември миналата година в мач от 14-ия кръг "сините" измъкнаха трите точки с гол на Билал Бари в края. 

На 19 май тази година Левски се наложи с 2:1 в срещата от 4-ия кръг, а попаденията вкараха Илиян Стефанов и Филип Кръстев. Именно двамата национали ще бъдат сериозна заплаха за "белите" и днес. 

Капитанът на Левски пред БЛИЦ TV: Имат ли шанс "сините" в жестоката битка с Лудогорец и драмата с ЦСКА

Под въпрос за мача е Жереми Петрис, като е много вероятно Патрик-Габриел Галчев да заеме мястото му най-вдясно в защитата. 

За Славия се завръща опитният Галин Иванов, който лекуваше контузия последните дни. 

СЛАВИЯ - ЛЕВСКИ 

Днес от 17:15 часа
София, стадион "Александър Шаламанов"
Съдия: Станислав Тодоров
Пряко по Диема Спорт

Вероятни състави:

Славия София
СЛАВИЯ: Светослав Вуцов, Ертан Томбак, Емил Виячки, Венцислав Керчев, Людовик Соарес, Георги Вълчев, Кристиян Добрев, Кемело Нгуена, Кристиян Стоянов, Тони Тасев, Галин Иванов
Контузени: няма
Наказани: няма
Треньор: Златомир Загорчич

Левски София
ЛЕВСКИПламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Цунами, Абдулахи Шеху, Филип Кръстев, Марин Петков, Илиян Стефанов, Уелтън, Ивелин Попов
Контузен: Билал Бари
Под въпрос: Жереми Петрис
Наказани: няма
Треньор: Станимир Стоилов

Баланс: 148 мача, 28 победи за Славия, 45 равенства, 75 победи за Левски, г.р. 250:142 за Левски

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК