Сред привържениците на Левски кипи сериозна организация за сблъсъка с ЦСКА, който е в събота от 16:30 часа на "Васил Левски". С наближаването на мача заканите на "сините" стават все по-зловещи, а от Сектор "Б" издадоха, че подготвят карамфили и ковчег, от който да се появи труп, облечен във фланелка на Литекс.

На "Герена" продължават да бъдат категорични и не припознават ЦСКА за свой вечен съперник. На официалния сайт на Левски дори продължават да изписват името на противника единствено с "преименуваното дружество".

"Само ние знаем колко сме силни, когато сме обединени. Защото само ние можем да покажем на цяла България величието на най-титулувания съществуващ клуб у нас в целия му блясък. Защото само ние знаем какво значи чест, ценности и вярност. И най-вече, защото сме длъжни да заровим трупа и затворим най-черната страница в българския футбол. Червеният изрод умря на 09.09.2016 г. На 15.10.2016 г. ще е панихидата му. И ще е весело! Да я направим незабравима!", надъхват се феновете на Левски.

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян вчера само загатна, че запалянковците подготвят големи изненади за съботния сблъсък, но не пожела да разкрие подробности.

В ръководството на "синия" клуб пък се притесняват с хореографията си феновете да не издействат глоба и наказание, които Дисциплинарната комисия евентуално би наложила на Левски след дербито.

В същото време запалянковците на "сините" си купуват срещу 22 лева специална тениска с надпис "ЦСКА умре". Очаква се стотици фенове в Сектор "Б" в събота да бъдат облечени именно с такава.


АНКЕТА: Вечно дерби ли е мачът ЦСКА - Левски в събота?

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига