Ръководството на Левски ще прати за пореден път този сезон свой бранител на преглед в Германия. След Шакиб Бензукан и Живко Миланов, Веселин Минев заминава на медицински преглед в Мюнхен утре сутринта.

28-годишният футболист страда от травма в коляното още от зимната подготовка, която се влоши през първото полувреме срещу Литекс (2:1). Тогава левият бранител напусна терена принудително на полувремето, след като при едно от много единоборства с бразилеца Том на "оранжевите" отново почувствал силни болки.

Минев се превърна в основна част от защитата на "сините" след неубедителните изяви на Давид Бистрон и Лусио Вагнер през тази пролет. Футболистът игра в пет от седемте срещи на вицешампионите за първенство, както и в двубоите с Вихрен за Купата на България след подновяването на пролетния полусезон, пише Sportal. Три пъти от тях Емил Велев го пусна централен бранител, а останалите три на поста ляв бек.

Футболистът се прибира още утре вечер в България, след което резултатите от прегледа ще покажат дали да бъде оперирано коляното на Минев през следващите седмици. /БЛИЦ