ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски гостува на Апоел (Беер Шева) в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят на стадион „Търнър“ започва тази вечер в 20:30 часа българско време.

Треньорът Николай Костов има известни проблеми със състава заради отсъствието на Жереми Петрис и Кристиан Димитров. Той обаче беше категоричен, че отборът му е достатъчно силен, за да преследва успеха.

Ако „сините“ спечелят в Беер Шева, ще поставят свой клубен рекорд в Европа. Тимът от „Герена“ никога до момента не е записвал три поредни победи като гост в надпреварите на УЕФА. В момента Левски се намира в едва втората си серия от два последователни успеха навън в евротурнирите.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

През миналата година „сините“ победиха Хамрун Спартанс с 1:0 в Малта под ръководството на Станимир Стоилов, а преди две седмици под наставленията на Костов спечелиха с 2:0 в Скопие срещу Шкупи. Единственият друг случай, в който Левски постига два поредни успеха като гост в Европа е от сезон 2003/04, когато тимът от „Герена“ печели с 4:1 в Казахстан срещу Атирау и след това надвива Апоел (Рамат Ган) с 1:0 в Израел.

Левски има три случая с три и повече поредни победи в евротурнирите, но в тях се включват и домакински мачове. Последният от тях е регистриран през 2006/07, когато последователно са записани успехи над грузинския Сиони (два пъти с по 2:0) и над италианския Киево (2:0). Тимът на Николай Костов спечели и двата си мача срещу Шкупи и при нов успех „сините“ ще постигнат четвъртия случай в своята история с три поредни победи в Европа.

Hapoel Be'er Sheva FCАПОЕЛ (БЕЕР ШЕВА) – ЛЕВСКИ

Днес от 20:30 часа по Диема Спорт
Беер Шева, „Търнър“
Съдия: Мигел Ногейра (Португалия)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Апоел (Беер Шева): Офир Марсиано, Сагив Йехезкел, Мигел Витор, Ейтан Тиби, Елдер Лопеш, Мариано Барейро, Шей Елиас, Константин Паун, Гай Бадаш, Кристофер Петерсон, Патрик Климала
Контузени: няма
Наказани: няма

Левски: Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Келиан ван дер Каап, Хосе Кордоба, Вандерсон Цунами, Дарлан, Асен Митков, Андриан Краев, Роналдо, Уелтън, Рикардиньо
Контузени: Кристиан Димитров, Жереми Петрис, Билал Бари
Наказани: няма

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!