Голяма е вероятността Левски да си върне юношата Томислав Папазов. Централният защитник е под наем в Хебър. Втородивизионният тим от Пазарджик стартира с големи амбиции за атакуване на Първа лига, но засега това е трудно постижимо - воденият от Ники Митов отбор изостава на 14 точки от първия и е чак на 10-о място.

18-годишният Папазов игра в една от контролите на Левски по време на лагера в Австрия. Той бе на терена при загубата с 0:4 от Тюркгюджю-Атаспор. На тази злополучна проверка талантът действаше като ляв бек, въпреки че по презумпция е централен защитник. Любопитното е, че баща на Томислав Папазов е президентът на Хебър Пазарджик - Иван Папазов.

„Сините“ така и не могат да избистрят ясна двойка централни защитници. Тандемът Ейолфсон - Рейш засега е непоклатим, а вече се разбра, че клубът проучва възможността да се раздели с новопривлечения и разочаровал Йоанис Каргас. Вариант е на гръцкия бранител да бъде търсен тим за преотстъпване, тъй като има дълъг договор за 3 години.

Старши треньорът Петър Хубчев има идея да вземе доста юноши на тима на цялата зимна подготовка, която най-вероятно отново ще е в Кипър. Той разполага за центъра на отбраната и с Деян Иванов, който на този етап явно не влиза в дългосрочните планове на треньорския щаб.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020