Левски ще получи стартов бонус от 7 милиона лева до края на сезона от новото партньорство с „Палмс Бет“, което вчера официално беше подписано между клуба и букмейкърската компания. Днес пък подробности по договора ще бъдат представени на официалната пресконференция, която ще започне в 14:00 часа.

Слуховете твърдят, че в следващите години сумата ще нараства, като се очаква да достигне до 15 милиона. Компанията за онлайн залози ще се сдобие със свои хора в Надзорния и Управителния съвет на клуба. Освен това тя ще поеме маркетинга и рекламата в Левски.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Очаква се през тази седмица на „Герена“ да започнат да правят важни плащания. Първите ще са към служители и играчи. Футболистите имат да получават по три заплати и няколко премии.

От началото на 2022 г. се очаква логото на „Палмс Бет“ да се появи отпред на екипите на Левски, тъй като момента стоеше на ръкавите. Компанията започна партньорство с Левски през миналото лято с вноска от 240 000 лева за шест месеца. Впоследствие беше подписан нов договор за доста по-голяма сума.

Efbet Лига - сезон 2021/2022