Ръководството на „Левски“ с официално съобщение на клубния сайт приветства идеята и предложението на тръст „Синя България“ за провеждане на юбилей за 50 години от дебюта на „сините“ в евротуртирите срещу Юргорден. Управата на клуба потвърди участието на представителния тим в среща, организирана от тръста на 10 октомври 2015 г.
 
Както е известно, през миналата седмица тръст „Синя България“ официално излезе с предложение за организиране на мач срещу Юргорден в чест на 50-годишния юбилей от първото участие на „Левски“ в евротурнирите. През 1967 г. „сините“ отстраняват шведския тим с общ резултат 7:2 на 1/16-финалите на КЕШ.
 
СЪОБЩЕНИЕТО НА САЙТА НА „ЛЕВСКИ“

ПФК Левски уведомява своите привърженици и в частност представителите на Тръст „Синя България“, че приветства предложението и инициативата на Сдружението да организират футболна среща по случай юбилея - 50 Години от дебюта на Левски в Европейските клубни турнири между отборите на „ПФК Левски“ и „ФК Юргорден“.

Съобразно предварителната програма и паузите за футболните срещи на националните отбори, ПФК Левски потвърждава участието на представителния отбор в организирана от Тръст Синя България футболна среща на 10-ти Октомври, 2015 г.

Благодарим и приветстваме всяка инициатива на организираните привърженици на Левски, целяща популяризирането на най-обичания клуб в България!

Ръководството на „ПФК Левски“АД

Само ЛЕВСКИ!