Треньорът на “Левски” Николай Костов ще привлече трима нови футболисти през зимната пауза. Това разкри той на днешния си брифинг преди мача с Видима-Раковски. Двубоят от “А” група е в събота от 16:30 часа на “Георги Аспарухов”.

“Не съм казал, че нямам представа от кои играчи имаме нужда. Не искам да избързвам, тъй като няма да е правилно. Трябва да изчакаме още малко, за да видим до каква степен нашите играчи ще работят със старание и ще показват професионализъм. Имам набелязани футболисти, които естествено няма да съобщя сега. Те играят на определени постове и ще бъдат обидени нашите момчета на въпросните позиции. Мисля, че е нормално да привлечем трима нови”, заяви наставникът на “сините”.

“Ние наблюдаваме всички играчи на “Левски”, юноши, преотстъпени и ако има такива, които заслужават внимание, ще бъдат върнати на “Герена”. Имаме нужда от свежа кръв”, допълни Николай Костов.

“Не очаквам никакво подценяване в утрешния ни мач, не би трябвало моите играчи да подценяват абсолютно никого. Разбрал съм се с футболистите, на този етап нямаме право да подценяваме нито един противник. Не очаквам Раковски да се затвори и да разчита на губене на време или на Господ да завърши мачът в тяхна полза. Имам впечатление и очаквам добра съпротива”, завърши треньорът./БЛИЦ