Ръководството на ПФК Левски призовава привържениците на отбора, които ще го подкрепят срещу ФК Баку в сряда да се възползват от предварителната продажба на билети и от възможността да заемат местата си в периода между 18:30 - 20:00 часа, за да се избегне струпването на хора пред касите и входовете в последния момент преди началото на двубоя в 20:30 часа.

ПФК Левски информира, че при запълване на капацитета на даден сектор от стадион "Георги Аспарухов", вратите на съответния сектор ще бъдат затворени.

Относно риска от евентуално хвърляне на бутилки на пистата, напитките които ще се продават по трибуните ще бъдат предлагани за консумация само и единствено в чаши.

Също така на стадиона няма да бъде позволено внасянето на бутилки, поради опасение от съдържание на алкохолни и запалителни течности в тях, които са забранени от закона за употреба по време на спортни събития.

При неблагоприятни климатични условия и валеж на стадиона няма да бъдат допускани хора с чадъри. За целта е уместно да бъдат използвани дъждобрани. /БЛИЦ