Във връзка с работните дейности, които се извършват на стадион „Георги Аспарухов” всички притежатели на абонаментни карти за сектор „А” ще бъдат преместени в сектор „В”, като местата им ще бъдат обърнати огледално.

За всички с абонаментни талони, ще бъдат отпечатани специални сезонни билети, които ще важат заедно с картата и трябва да се показват при влизането на стадиона, съобщават "сините".

Те ще могат да се получават на касите на „Герена”, които ще работят от 11,00 до 18,00 часа в работни дни, както и на 9 март (събота) от 10,00 до 14,00 часа.

Билетите могат да се поръчат и на адрес [email protected]. Те ще бъдат доставени с куриер за сметка на получателя. В писмото трябва да се посочат номера на картата, мястото което притежателя е заемал в сектор „А”, трите имена, адрес на който да бъде получен билета и телефон за връзка. При закупуване на карти за следващия сезон притежателите на абонамент за сегашния ще бъдат компенсирани с допълнителна отстъпка над стандартната за постоянен картодържател.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ