Левски започва разговори с Петър Хубчев, за да изчисти дълга си към треньора, пише „Тема Спорт“. "Сините" трябва да уредят взаимоотношенията си с бившия си наставник. Очаква се това да се случи възможно най-бързо - преди Нова година. Ако не го сторят, то няма да могат да получат лиценз за следващия сезон. Вече беше направена една крачка в посока получаване на лиценз - преди дни на "Герена" подписаха споразумение с НАП.

Хубчев беше освободен от Левски преди края на миналия шампионат. Контрактът между двете страни гласи, че при предсрочно прекратяване без съгласието на някоя от тях другата плаща заплатите до края на договора. Така Левски дължи всичките възнаграждения на Хубчев до края на сезон 2020/21 година. Очаква се все пак треньорът да направи някакви отстъпки.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Новият собственик на Левски Наско Сирков на няколко пъти обяви, че когато клубът подпише с генерален спонсор, веднага ще седне на преговори с бившия наставник. Заради неуредените отношения с Хубчев на "Герена" не назначиха Славиша Стоянович за старши треньор. Сърбинът със словенски паспорт се води треньор, както и спортно-технически директор, като втората позиция е формална, за да може да води води отбора от скамейката.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството