Левски реши важен проблем и за втора поредна година успя да уреди лиценза си за следващия сезон, пише „Мач Телеграф“.

Както е известно, през миналата пролет това стана със забавяне. Тогава комисията на БФС поиска „сините“ и Локомотив (Пловдив) да изчистят някои дупки в документите си. В крайна сметка и двата отбора успяха, а на „Герена“ затвориха устите на враговете си, които им чертаеха черно бъдеще.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Сега от началото на годината шефовете се постараха да чистят задължения, които наследиха. Те бяха свързани най-вече с напусналите футболисти в края на миналото първенство, а и малко преди него. Тази задача не се оказа лека, а според „Дарик радио“ цената също е сериозна.

В момента чужденците, с които разполагат „сините“, стоят на „Герена“ на честна дума. Причината за това е, че клубът влезе вече в режим на забавяне на още една заплата. Това дава възможност на легионерите да разтрогнат договорите си на момента. На този етап обаче нито един от тях няма такова намерение или поне не го е изказал гласно.

Известно спокойствие ще настане с парите, които Левски ще получи за трансфера на Найджъл Робърта. Освен това отпадането на мерките срещу COVID-19 ще даде шанс за рестарт на кампанията с членските карти, която беше замразена заради забраната за струпване на хора на едно място. Продажбата на виртуални билети за мача с Лудогорец също може да донесе известен приход.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството