Ръководството на “Левски” ще направи мащабна лятна селекция. Това обяви собственикът на клуба Тодор Батков.

“Не мога да съобщя, но имаме договорка с четирима български изявени футболисти. Те са оставили добро впечатление. На крачка сме да привлечем още двама от “А” група. Ще вземем и двама или трима класни чужденци. Евентуалният заместник на Гара Дембеле е звезда и голмайстор на своето първенство. Правим мащабна селекция, подменяме офанзивната част. Чакаме и Йовов да каже мнението си. Бях изненадан, но говорих с Гонзо, двамата ще се видят утре. Той иска да играе, ще му бъде даден шанс. Ако иска да се кандидатира за кмет, ще си вземе неплатен отпуск, ще му помогнем с агитациите. Ако го изберат, ще му прекратим договора, няма как да съвместява и двете длъжности”, каза Батков.

“Седем централни нападатели гледаме, Кулибали е един от тях. Дембеле по-скоро ще бъде продаден, имаме изключително атрактивни оферти. Цената му е минимум 2 милиона евро. Една от офертите е от Германия. Трябва да се съобразим и с неговите лични условия, както и тези на мениджърите му”, допълни още адвокатът.

“Борим се за влизане в групите на Лига Европа, това е план минимум. Веселин Минев вероятно отива в Анортозис. Сержиньо Грийн остава в “Левски”, той има договор за още една година. Правя всичко възможно, за да запазя добрите футболисти, той е един от тях. Ще видим за Тасевски”, завърши Батков./БЛИЦ