Левски организира голяма акция за националния празник 3 март. В деня, в който отбелязваме освобождението на България, „сините“ ще опитат да съберат 1 милион смс-а за спасението на клуба.

Вече втори ден от клуба призовават феновете за обединение навръх празника, като отново пуснаха мотивиращо видео, което е публикувано на клубния канал в „You Tube“.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Клипът е озаглавен „Радостта и болката на милиони, голямата ни любов Левски!“ По подобие на разпространеното вчера видео, и сега има кадри с публиката на „сините“ и част от легендите на клуба – Кирил Ивков, Добромир Жечев, Георги Цветков, Наско Сираков, Николай Илиев, Александър Александров-Кривия и Димитър Иванков.

Както е известно, от няколко дни Левски организира и кампания с изпращане на смс-и, чрез които се набират средства за подпомагане на финансовото състояние на клуба. Желаещите могат да сторят това, изпращайки съобщение  DMS LEVSKI на номер 17 777.

Парични средства ще се набират и по време на днешното столично дерби със Славия. Мачът на стадион "Георги Аспарухов" започва в 14:15 часа.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020