ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с официално съобщение на клубния сайт, с което коментира появилите се публикации, че клубът е отхвърлил постъпилото във вторник предложение за емитиране на допълнителен пакет от акции. Както е известно, компанията "Р.С. Консулт", дъщерна на "Палмс Бет", поиска с издаването на допълнителен пакет от ценни книжа да се финансира изплащането на задължения към НАП.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

В обръщението си до левскарската общност Сираков съобщава, че подобен вариант в клуба се обсъжда от два месеца и ще бъде дискутиран още на първото заседание на новоизбрания Надзорен съвет.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА НАСКО СИРАКОВ
Левскари,

Искам категорично да опровергая появилата се в медиите информация, че съм отхвърлил предложението на генералния спонсор на клуба Palms Bet за емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към Националната агенция по приходите.

Обсъждаме тази идея с представители на генералния спонсор в последните 2 месеца. Тя ще бъде дискутирана и на първото заседание на новия Надзорен съвет на „ПФК Левски“.

Ваш Наско Сираков

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023