Левски проявява интерес към Камен Хаджиев, пише "Тема спорт". Той е сред набелязаните защитници за евентуално привличане. Треньорът Петър Хубчев държи отбраната да бъде подсилена до края на трансферния прозорец. Пазарът у нас затваря на 5 срещу 6 септември.

27-годишният Хаджиев е собственост на унгарския елитен Академия Пушкаш. Той бе привлечен от маджарите в началото на годината от Берое, като за него бе платена трансферна сума. През пролетта участва в 15 шампионатни двубоя. До момента има 5 мача за първенство този сезон.

За да го привлече в редиците си, Левски ще трябва да откупи правата му, а според запознати цената на Хаджиев е над 350 хиляди евро. Той отговаря точно на профила на играча, който Петър Хубчев иска - човек, способен да играе както в сърцето на ариергарда, така и като ляв бек, за да бъде алтернатива на Иван Горанов.

През лятото на 2013-а Камен Хаджиев бе на проби в ЦСКА, когато за кратко начело на тима бе Христо Стоичков. Той взе участие в няколко контроли и беше използван именно като ляв бек. Впоследствие Хаджиев бе налаган в следващите си тимове в центъра на защитата и се утвърди именно на тази позиция.

У нас той е играл за Пирин (Гоце Делчев), Миньор (Перник), Локо (София) и Берое, като най-силните си мачове направи с екипа на заралии. В чужбина е носил екипите на немския ниско-разреден Олденбург, както и на холандския Фортуна (Ситард). Хаджиев беше викан от треньора на Левски Петър Хубчев в националния отбор през 2018-а и 2019-а. Бранителят не записа участие, но беше в групата за 6 двубоя.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020