Гръцкият Лариса изпревари Левски за подписа на Стивън Макинва от Лацио. Нигерийският нападател бе обявен за ненужен при "орлите", които му търсеха нов отбор. Сред кандидатите бе и Левски, за което информира вестник "Ла Република". На опашката бе и полският Висла (Краков).

Лариса обаче бе с предимство при преговорите, тъй като първи изяви желание да вземе Макинва. Преговорите със "сините" щяха да започнат само при провал на тези с гърците. Това обаче не се случи. Шефовете на Лацио и гръцкият тим се разбраха за правата на нападателя. Нигериецът ще играе като преотстъпен в Лариса, в договора му има опция за закупуване.

Левски следи още един холандски футболист. След като на проби в клуба пристигна юношата на Фейенорд Дъстли Мулдер, сега "сините" оглеждат и дефанзивен полузащитник от Де Граафшап, информира "Тема спорт". От "Герена" ще избират между него и чеха Павел Баста за попълване на дупката в средата на терена.

Засега обаче босовете на Левски като че ли са се спрели на 28-годишния чех, тъй като за него не се налага да плащат трансферна сума, докато холандският играч ще излезе доста скъпо на българския тим. За последно Баста е играл в Ружомберок от Словакия. Той би бил доста полезен, защото може да изпълнява ролята и на централен защитник. /БЛИЦ