Сръбският милиардер Милан Мандарич обяви, че преди година е преговарял с Левски относно възможността да подпомага финансово „сините“. 82-годишният богаташ, който в момента е собственик на Олимпия (Любляна) призна, че два пъти е преговарял със Славиша Стоянович.

„Преди година имаше разговори да помагам финансово на Левски, но е много трудно. Имам достатъчно задачи в Словения и с Олимпия. За момента е трудно да погледна към други клубове. Искам първо да завърша мисията си в Любляна, защото аз винаги правя нещата както трябва и ги довеждам до край. В Олимпия ни чака още доста работа и светло бъдеще“, обяви Мандарич пред „Тема Спорт“.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Бившият собственик на Лестър, Портсмут и Шефилд Уензди призна, че е водил преговори с треньора на „сините“ Славиша Стоянович. За последно такава възможност имаше около коледно-новогодишните празници.

„Да, имах разговори със Славиша Стоянович, и то на два пъти. Последният около Коледа и Нова година. Но промених решението си и взех друг треньор. Ценя много Славиша. Той е добър треньор и човек. Първо трябваше да дойде при мен преди около година. Тогава нещата не се получиха и след това той отиде в Левски. Сега, когато смених Дино Скендер, пак бе вариант Стоянович, но аз заложих на треньор, който вече е водил Олимпия – Горан Станкович. Той познава отлично ситуацията в отбора и в словенския футбол. Затова оставих Славиша на мира“, коментира богаташът.

Като собственик на Портсмут от 1998 до 2006 г. Мандарич работи заедно с бившия български национал Светослав Тодоров.

„С него се чуваме често. Страхотен човек, беше такъв и като играч. Надявам се да е и като треньор. Уважавам го много“, признава Мандарич.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021