„Левски“ ще се събере на 7 януари за началото на зимната си подготовка. Футболистите на „сините“ излязоха във ваканция след загубата с 1:3 от Славия в събота и по този начин беше сложен край на една ужасна година за „сините“, в която единствения светъл лъч бяха тържествата за 100-годишнината от основаването на клуба.
 
В средата на втората седмица от януари играчите на „Левски“ ще се съберат на „Герена“, въпреки че все още няма яснота кой ще бъде треньор на отбора. Евентуално разясняване на ситуацията ще има в сряда, когато трябва да има среща между Георги Иванов и Димитър Димитров. Гонзо вече обяви, че няма резервен вариант, ако Херо откаже да поеме отбора.
 
Няма яснота и кои играчи на отбора ще останат за пролетната част от шампионата в „А“ група. След мача със Славия Георги Иванов обяви, че вероятно ще се търси нов вратар заради слабите изяви на Пламен Илиев. Мирослав Иванов със сигурност си тръгва, тъй като договорът му изтича. Вероятно част от футболистите ще бъдат продадени, като се очаква сред тях да бъдат Владимир Гаджев и Аймен Белаид.