Ръководството на Левски се е заело да реши в следващите дни вратарския казус в отбора, пише „Тема Спорт“. В момента и тримата на този пост в тима - Звонимир Микулич, Николай Михайлов и Николай Кръстев са с изтичащи през лятото договори.

Това означава, че след края на първенството „сините“ може да се окажат без играч под рамката. Още сега вратарите могат да преговарят с други клубове и дори да подпишат предварителни договори с тях. На „Герена“ обаче ще започнат разговори за бъдещето им.

Левски започна кампанията с Николай Михайлов, който пази в 15 от 16-те есенни двубоя, а в последния от тях спаси дузпа срещу ЦСКА.В единствения си шампионатен мач през есента неговият дубльор Николай Кръстев допусна два гола срещу Царско село при равенството 2:2.

Това наложи по време на зимната пауза да бъде привлечен 31-годишният хърватин Звонимир Микулич. Той пристигна като свободен агент, след като споразумението му с молдовския Шериф (Тираспол) беше изтекло. По време на зимната пауза Микулич и Михайлов получиха равни шансове, като хърватинът успя да се пребори за титулярно място.

„Сините“ искат да задържат хърватина, но не е ясно дали Левски ще успее да удовлетвори финансовите му претенции, ако поиска повишение на възнаграждението си.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството