ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Левски ще се завърне към хитър ход, за да подсили отбора през зимата, ако се стигне до трансфер на някой от основните играчи на тима. „Сините“ вече оглеждат ситуацията на скандинавския пазар.

Първенствата в Норвегия, Швеция, Исландия и Финландия вече приключиха, тъй като се провеждат на принципа пролет-есен. Това означава, че там по-лесно може да се намерят футболисти с изтекли договори, за които няма да е необходима трансферна сума.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Преди година Левски подходи по аналогичен начин и на „Герена“ като свободен агент пристигна Ноа Сонко Сундерг от шведския Йостерсунд. Пак в региона беше открит и Келиан ван дер Каап, който се беше оказан ненужен във Виборг, въпреки че първенството на Дания е по системата есен-пролет.

„Сините“ разполагат с богата база данни за играчите от скандинавските първенства с информация за техните качества и срок на договорите. Сега с лекота може да прибегнат до нея, за да изберат качествени заместници при евентуален трансфер на основни футболисти.

За момента единственият сигурен нов е бразилският нападател Рикардиньо. До смяна на собствеността на клуба или до продажба на титуляр, нови попълнения не се очакват. Факт е обаче, че все повече оферти пристигат в офисите на „Герена“ и постоянно се съобщава за интерес към играчи на Левски.

Не е изключено "сините" да търсят подсилване с централен защитник, тъй като има получени предложения за трансфер на Сундберг и Хосе Кордоба. Както БЛИЦ първи писа, на "Герена" са пристигнали милионни предложения за двамата бранители, а освен тях за Уелтън и Роналдо.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК