Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Левски предприе нов маркетингов ход и намери начин да радва в летните жеги своите фенове, които в последно време преживяха доста разочарования от любимия си отбор. Съвсем скоро „сините“ ще пуснат пазара бира с името „Лъвско пиво“. Това беше анонсирано от официалния профил на клуба в „Инстаграм“.

Привържениците на „сините“ за начало ще могат да се радват на три разновидности на пенливата течност. Към момента е предвидено пускането на асортимент от светла бира, луксозно пиво и юбилейно – по повод 75-ата годишнина от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

От представените снимки става видно, че „Лъвско пиво“ не е безалкохолно, което означава, че то няма как да бъде продавано на стадиона по време на мач. Коментарите на феновете за новия продукт на Левски са противоречиви. Мнозина недоволстват от поставянето на лика на Гунди върху бирена бутилка.

В бирения сектор до момента Левски отстъпваше на ЦСКА. От няколко години на пазара се предлага „Армейско пиво“. Като освен футболният клуб на „червените“, своя бира предлага и волейболният тим на „армейците“. Всъщност ЦСКА имаше своя бира още през 1997 г., но тогава продуктът не просъществува дълго на пазара.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019