Левски проявява сериозен интерес към младия защитник на Ботев (Пловдив) Станислав Работов, пише „Тема Спорт“. От този сезон централният бранител е част от мъжкия тим на “жълто-черните” и вече има зад гърба си четири двубоя - всички като титуляр, като е останал цял мач на терена.

Интересното е, че Работов все още не е играл в домакинска среща. Той е в полезрението и на други родни тимове, бил е гледан и от чуждестранни скаути.

Спортният директор на Левски Ивайло Петков вече няколко пъти спомена, че клубът има набелязани играчи за привличане и няколко варианта, по които се работи.

Проблемът е, че на "Герена" не знаят с какви средства ще разполагат за следващия сезон. В момента финансовото състояние на "сините" е доста разклатено. Футболистите имат да получават още част от януарските си заплати.

А засега на хоризонта не се задава мощен генерален спонсор. Затова и се очертава раздяла с доста от чуждестранните играчи и "сериозно залагане на българското" от новата кампания.

Под ръководството на Ферарио Спасов Ботев сериозно погледна към талантите си от школата и доста младоци вече са редовна част от първия тим, като оставят отлични впечатления с играта си. Сред тях е и Димитър Тонев, който пък е желан от ЦСКА.