Левски ще стартира мащабна акция по облика си за следващия сезон. Това ще стане само след броени дни, но за целта се чака завръщането на изпълнителния директор Павел Колев.

Става дума за началото на преговорите с играчите, чиито договори изтичат след края на сезона. Това са общо десет футболисти. Те все още стоят на изхода на „Герена“ и до този момент не са водени разговори с тях въпреки слуховете, пише „Мач Телеграф“.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Една от причините е, че Павел Колев отсъства дълго заради ангажименти, които имаше като делегат за няколко световни квалификации. А без него не може да бъдат подписвани договори, категорични са от „Герена“.

Така акцията за задържането на играчите, които имат място в отбора, ще се проведе през април. До края на месеца се очаква да настъпи и допълнително финансово спокойствие, след като влезе в сила договор с букмейкърска фирма, която все още чака лиценз за България.

Наскоро Наско Сираков обяви, че няма да има проблем с двама от играчите, чиито отношения с отбора изтичат през лятото – Боби и Ради Цоневи. Списъкът включва още Стивън Петков, който играе на „Герена“ като преотстъпен от Фарензе, Николай Михайлов, Валери Божинов, Матео Стаматов и Мартин Райнов, който е капитан на отбора.

Висящо е положението и на дошлите през зимата Звонимир Микулич, Ребин Сулака и Драган Михайлович. Пре тях нещата ще зависят и от резултатите, които Левски постига в мачовете до края на първенството.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството