ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ръководството на Левски се озова пред нов сериозен проблем, свързан с отказа на Жереми Петрис и Андриан Краев да продължат договорите си с клуба.

Само преди няколко дни на „Герена“ имаше заседание на управата, свързана с трансферните цели и зимната селекция на отбора. На срещата е взето решение да не се бърза с преговорите за нови играчи заради проблема с десния бек и халфа.

Причината за това се дължи на факта, че се очаква след Нова година двамата да бъдат забити на резервната скамейка и да не играят.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Това означава, че Левски спешно трябва да привлече заместници на Петрис и Краев и ще остави на заден план плановете за селекция.

Както е известно, „сините“ разполагат с фиксиран бюджет за заплати и трансфери, който не може да нарушаван при никакви обстоятелства.

Затова футболисти на други позиции може да бъдат взети, ако клубът успее да вземе пари от трансфери на Петрис и Краев или други играчи. БЛИЦ първи писа, че интерес към Хосе Кордоба има от Франция, но Панатинайкос и Бешикташ също проучват възможността да вземат панамския национал.

Купа на България - сезон 2023/2024
Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!