Берое задържа двама от основните си български футболисти - халфовете Александър Цветков и Иван Минчев. Договорите им с клуба бяха до края на сезона. След известни преговори с ръководството и двамата решиха да останат под Аязмото за още един сезон - до лятото на 2022 година, информира "Тема Спорт". 

Цветков и Минчев са основни фигури в състава на Димитър Димитров. Наставникът е държал двамата да останат и шефовете са направили всичко възможно това да се случи. Минчев е бил в полезрението на Левски, но от Берое са побързали да го обвържат за още един сезон. От Арда пък са се ослушвали за Цветков. 

И двамата полузащитници дойдоха в Стара Загора през лятото на 2018 година като свободни агенти. Минчев пристигна от Славия, след като бе спечелил Купата на България, а Цветков премина при заралии от Черно море. 

С изтичащи договори в Берое са още трима български играчи - Александър Василев, Крум Стоянов и Димо Бакалов. Засега обаче няма индикации, че те ще останат под Аязмото. От чужденците почти сигурно ще бъде освободен вратарят Душан Перниш, чийто контракт също е до края на сезона.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството