Левски е готов да плати един милион лева за холандки плеймейкър. Неговото име е Стайн Спийрингс и играе за елитния Валвайк, пише „Тема Спорт“.

На Коледа БЛИЦ разкри, че „сините“ са близо до трансфера на холандски халф, който е млад, играе редовно и има договор с настоящия си клуб до края на сезона.

Стайн Спийрингс е на 23 години и контрактът му с Валвайк е до 30 юни 2020 г. От началото на сезона той е изиграл 17 мача за тима си като във всичките е бил титуляр. В тези срещи се е отличил с три гола и три асистенции. Тимът му обаче е последен в класирането и на път да изпадне от Ередивизи, а това може да улесни Левски при преговорите.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Халфът е роден в Алкмаар и започва кариерата си в местния АЗ Алкмаар. След това играе за Спарта (Ротердам), а от началото на 2019 г. е част от Валвайк.

Левски е доста активен на трансферния пазар тази зима. „Сините“ вече привлякоха двама нови играчи. Това са националите Симеон Славчев и Деян Лозев. Славчев пристигна на „Герена“ като свободен агент, след като разтрогна с Карабах (Азербайджан), но за Лозев беше платена трансферна сума.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020