Треньорът на Черноморец Красимир Балъков е изправен пред сериозен проблем преди гостуването на Миньор в Перник в мач от 11-ия кръг на "А" група. За пореден път този сезон Бала трябва да прекроява състава заради проблеми с контузени футболисти.

Този път те са свързани с атаката. Едва ли Адриан Фернандеш ще се възстанови до събота, информира "7 дни спорт". Аржентинецът пропусна и победата с 2:0 над Ботев. Фернандеш получи контузия в глезена на мача срещу Сливен (1:0), след което кракът му бе шиниран и води индивидуални занимания във фитнеса. Срещу Миньор няма да играе и Мартин Тошев. Той бе сменен срещу Ботев заради контузия, отново в глезена.

"За щастие травмата на Тошев не се оказа сериозна. Рентгеновата снимка, която направихме веднага, показа, че няма фрактура", обясни Красимир Балъков.

Той е със силно навехнат глезен вследствие на удара, но до седмица се надяваме да се оправи. Най-опитният в състава на Черноморец - Пламен Крумов, има още да навакса след половингодишно отсъствие. Георги Чиликов пък все още няма гол за бургазлии. Черноморец няма загуба от началото на сезона, а равносметката от гостуванията е три победи и едно равенство. /БЛИЦ