ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът във Втора лига Септември (София) поиска наказания за главния съдия Мариян Гребенчарски и помощниците му след двубоя между столичани и Янтра (Габрово), спечелен от тима на Велислав Вуцов с 2:1 в понеделник.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Септемврийци" пуснаха и видео със ситуациите, в които са били ощетени: 

"На вниманието на цялата футболна общественост и медиите! За втори път през сезон 2023/2024 година Септември (София) губи двубой не благодарение на показаното на терена, а благодарение на тенденциозно съдийство в разрез с всички общоприети правила за феърплей!

Главният рефер Мариян Гребенчарски и неговите помощници показаха всякаква липса на морал и феърплей в своите действия, което явно показва, че двубоят между ПФК Септември София и ОФК Янтра 2019 Габрово бе решен другаде, но не и на терена!

Призоваваме за наказания и спазване на правилниците! Септември е единственият клуб в България, развиващ и даващ път на своите юношески футболисти, като по честен път с футболни достойнства се борим да достигнем отново Първа лига и да дадем трибуна на нашите състезатели да се мерят с най-големите! Не ни помагайте, но не ни пречете!

Изпращаме официално становище до г-н Михаил Касабов - президент на БФС, г-н Давид Борбалан - председател на съдийската комисия, г-н Валентин Чакъров - директор направление "Първенства и турнири" и копие до г-н Неделчо Михайлов - отдел "Спортно-технически", както и видео моменти със спорните ситуации, отнели нови три точки от актива на Септември!".

ВTOРА ЛИГА - СЕЗОН 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

На вниманието на цялата футболна общественост и медиите! За втори път през сезон 2023/2024 година, отборът на #СептемвриСофия губи двубой, не благодарение на показаното на терена, а благодарение на тенденциозно съдийство в разрез с всички общоприети правила за феърплей! Главният рефер Мариян Гребенчарски и неговите помощници показаха всякаква липса на морал и феърплей в своите действия, което явно показва, че двубоят между отборите на ПФК Септември София и ОФК Янтра 2019 Габрово бе решен другаде, но не и на терена! Призоваваме за наказания и спазване на правилниците! #Септември е единственият клуб в България развиващ и даващ път на своите юношески футболисти, като по честен път с футболни достойнства се борим да достигнем отново Първа лига и да дадем трибуна на нашите състезатели да се мерят с най - големите! Не ни помагайте, но не ни пречете! Изпращаме официално становище до г-н Михаил Касабов - президент на БФС, г-н Давид Борбалан - председател на съдийската комисия, г-н Валентин Чакъров - директор направление "Първенства и турнири" и копие до г-н Неделчо Михайлов - отдел "Спортно - технически", както и видео моменти със спорните ситуации, отнели нови три точки от актива на #септемврийци ! #мачкайсептември <3

Публикувахте от ФК Септември София / FC Septemvri Sofia в Сряда, 6 март 2024 г.