Кондиционният треньор на Берое Пламен Липенски даде своето мнение за предстоящия мач с Локо (Сф) в столицата пред клубната телевизия на старозагорци.

"Четири дни след мача със Славия вече забравихме тази победа и мислим за следващата. Отиваме в София отново за три точки, както сме го правили досега. Берое загуби и двата си мача с Локо в редовния сезон, бих казал нещастно. Загубихме ги без голово положение. Отдавна не бях наблюдавал такива двубои. Но това се случва във футбола и не става винаги това, което ние искаме. Сега ще се помъчим да направим обратното – ние да победим в двете срещи. Трябва да се обърнем и срещу традицията. За съжаление Берое няма победа в "Надежда“ вече 23 години. Мисля, че във футбола, особено в последно време, традицията не е от важно значение и не играе роля. Надявам се да го опровергаем още тази седмица, заяви Липенски.

- За съжаление Георги Костадинов няма да може да се оправи със сигурност за този мач. Това важи и за Елио Мартинс, който днес започва да тренира с отбора, но отделно от групата. Аясс е възстановен, а Елиаш и Мунин са под въпрос."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ