Медиите, които желаят да отразят мача от 14-ия кръг на "А" група Литекс - ЦСКА, трябва да направят заявка за акредитации на адрес: [email protected]. Дербито е в неделя от 16:30 часа, а от ловешкия клуб искат репортерите, които ще пристигнат с автомобили, да упоменат регистрационните номера, за да бъде осигурен достъп в близост до стадиона.

До сблъсъка с ЦСКА "оранжевите" ще тренират едноразово. След последното занимание в събота шампионите ще се съберат на режим в ловното стопанство "Бялка".

Треньорът Атанас Джамбазки има редица кадрови проблеми, за които БЛИЦ вече ви информира. Спецът няма да може да разчита на Николай Бодуров, който вече се подготвя по специална програма, но все още не е започнал тренировки с топка. Състоянието на Георги Миланов се подобрява, но той остава под въпрос за сблъсъка с "червените". До последно ще виси и брат му - Илия Миланов, който е с травма от равенството на младежите с Австрия (1:1). Същото важи и за Момчил Цветанов. Халфът беше повален от стомашен вирус в навечерието на младежката квалификация с Австрия. Трайно контузен е Небойша Йеленкович, който е на рехабилитация в родината си Сърбия. Опитният халф обаче ще се върне в Ловеч, за да гледа на живо дербито.