Сагата със скандала между Литекс и босът на Славия Венци Стефанов продължава. “Оранжевите” публикуваха текст в сайта си с обръщението: “На вниманието на сладкодумеца Чичо Венци от Овча Купел”.

Както е известно, напрежението е резултат от слабото съдийство в шампионата, като Стефанов обвинява реферите, че помагат на Литекс и заяви, че дори “песовете на Гриша Ганчев” ще се справят в "А" група. За колегата си Трифон Попов добави: "Този човек е толкова президент на Литекс, колкото аз съм съветник на Папа Йоан Павел III".

Ето какво пише в сайта на ловчанлии днес:

“Ръководството на ПФК Литекс заявява най-отговорно, че съветници на Папата с основно образование не вземат. Прав е чичо Венци да казва, че кучетата на нашия благодетел Гриша Ганчев доста разбират от футбол. Господин Младен Михалев не е лошо да размисли и да ги сложи начело на най-стария столичен клуб. Първо, ще му излязат по-евтино, защото ядат по-малко. Второ, със сигурност повече разбират футбола от Чичо Венци. Трето, за 20 години години поне два пъти ще класират отбора за евротурнирите.

С уважение към Чичо Венци от управителния съвет на ПФК Литекс 1921”