Литекс последва „Левски“ и поиска от БФС да му окаже съдействие, за да обжалва пред Спортния арбитражен съд в Лозана изхвърлянето си от „А“ група. Това разкри адвокат Радостин Василев на профила си във „Фейсбук“.

Както е известно, „Левски“ внесе документи, с които поиска от БФС разрешение да се обърне към институцията в Лозана, за да обжалва отнените на клуба точки от мачовете с Литекс, след като „оранжевите“ бяха извадени от „А“ група.

„На 29.01.2016г. "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД входира в БФС аргументирано предложение за сключване на арбитражно споразумение между БФС и Литекс, с което въпросът, свързан с изваждането на отбора по време на мача с „Левски“ и разгледан от Дисциплинарната и Апелативната комисии при БФС, да бъде отнесен до Спортния Арбитражен съд в Лозана“, написа Радостин Василев.

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg