Литекс прецака ЦСКА преди полуфинала за Купата на България. Двубоят между двата тима ще се играе на 20 април (сряда) от 21 часа, а не в четвъртък, както бе обявено след тегленето на жребия.

Причината за изместването с ден по-рано е, че по програма “оранжевите” трябваше да играят мач за първенство на 18 април (понеделник) срещу Черноморец. Така на отбора оставаха само два дни почивка.

След вой до небесата Литекс успя да измести двубоя си от “А” група с “акулите” от понеделник (18 април) за петък (15 април). Така обаче ЦСКА е ощетен в случая. “Червените” приемат Славия в двубой от 22-ия кръг на 16 април (събота) от 21 часа. “Армейците” ще имат 3 дни почивка преди полуфиналния сблъсък с Литекс, а съперникът ще се подготвя с ден повече.

Другият мач от турнира за Купата между Славия и Пирин, също ще се играе в София и е насрочен за ден по-късно - 21 април (четвъртък) от 15,00 часа. Двата мача ще бъдат предавани пряко по btv Action. Всички промени бяха потвърдени от телевизията, която излъчва футболните двубои в България.

Полуфиналните двойки за Купата на България

20 април (сряда), 21:00 часа
ЦСКА - Литекс

21 април (четвъртък), 15:00 часа
Славия - Пирин

РЕЗУЛТАТИ ОТ 1/4-ФИНАЛИТЕ

РЕЗУЛТАТИ ОТ 1/8-ФИНАЛИТЕ

РЕЗУЛТАТИ ОТ 1/16-ФИНАЛИТЕ