Локомотив (Мездра) ще бъде първият тим, който ще се изправи срещу ЦСКА, след като "червените" се класираха в групите на Лига Европа, елиминирайки Динамо (Москва). Жребият вчера отреди на "армейците" да бъдат в група с Рома, Базел и Фулъм.

Треньорът на "железничарите" Войн Войнов поздрави "армeйците" за успеха и сподели очакванията си за предстоящото гостуване на стадион "Българска армия". ЦСКА приема Локо утре от 19:30 часа в мач от четвъртия кръг на "А" група.

"Надявам се да се представим добре и да се получи здрав мач, който да е приятен за наблюдаване. ЦСКА е един класен отбор, но и ние не сме за подценяване", каза Войнов.

Проблемите, с които трябва да се справи той са свързани с центъра на отбраната, особено след като капитанът Предраг Пажин е наказан за две срещи. Другият централен защитник Станимир Господинов също изтърпява наказание. Вероятно Даниел Моралес отново ще играе в центъра на отбраната, но този път ще си партнира с младежкия национал Милчо Макенджиев, който се завръща в игра след като пропусна миналата среща.

В групата за гостуването на ЦСКА попада новото попълнение на Локо (Мз) - нападателят Борислав Хазуров. Юношата на Пирин (Благоевград) ще направи официален дебют с екипа на "железничарите". /БЛИЦ

Групата на Локо (Мз) за гостуването на ЦСКА:

Вратари: Йордан Линков, Христо Иванов
Защитници: Николай Христозов, Даниел Моралес, Милчо Макенджиев, Здравко Станков, Цветан Зарев, Мартин Дечев
Халфове: Виктор Софрониев, Димитър Петков, Майкъл Тевия, Страхил Попов, Анатоли Тодоров, Страти Илиев, Любомир Тодоров, Владислав Узунов
Нападатели:
Исмаил Иса, Абудрамане Бамба, Борислав Хазуров, Боян Гайтанов

Наказани: Предраг Пажин, Станимир Господинов
Контузени: няма