Локомотив (Мездра) се готви здраво за предстоящото домакинство на Черноморец от петия кръг на "А" група. Всички в тима са мотивирани да прекъснат серията от четири поредни загуби и да запишат първи точки за новия сезон именно пред родна публика, информира сайтът на "железничарите" от Мездра.

Новото попълнение Борислав Хазуров все още не е картотекиран, но ръководството се надяват, че до петък вечерта документите му ще бъдат оправени. Бившето "орле" преди няколко дни се разписа в контролата с Ираклис, а с изявите си срещу гърците даде сериозна заявка за титулярно място в селекцията на треньора Войн Войнов.

Централният защитник Станимир Господинов вече е възстановен от травмата си, която получи в мача на дублиращия отбор срещу ЦСКА. Вчера той проведе първата си тренировка и по всяка вероятност ще попадне в групата за мача с Черноморец. Ганайският халф Майкъл Тевия се оплаква от болки в лявото коляно и участието му в двубоя с "акулите" е под сериозна въпросителна. Той се контузи по време на контролата на дублиращия отбор с Ботев (Враца).

Всички останали играчи тренират на пълни обороти, а днес към групата ще се присъединят и младежките национали Милчо Макенджиев и Страхил Попов. /БЛИЦ