ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Локомотив (Пловдив) алармира, че до клуба е достигнала информация за отпечатани фалшиви билети за сектора на гостуващата агитка за предстоящия в неделя домакински мач срещу Левски. Двубоят на „Лаута“ започна в 20:00 часа.

Ръководството на „смърфовете“ припомни, че оригиналните билети за срещата имат оригинален QR код. Управата на клуба вече е сезирало полицията и прокуратурата заради действията на феновете на Левски.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Както е известно, секторът за гостуващата агитка на стадион „Локомотив“ в Пловдив е изключително малък, тъй като на съоръжението тече реконструкция и два от секторите са в процес на изграждане.

Левски вчера пусна в продажба пропуските за гостуването си на "Лаута". Единичната цена на билет е 20 лева. Желаещите да гледат мача под тепетата могат да се сдобият с пропуск от клубния магазин на стадион "Георги Аспарухов". Ако останат свободи билети, те ще се продават в Пловдив на касата за гостуващата агитка.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ЛОКО (ПЛОВДИВ)
Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив желае да осведоми спортната общественост, че има информация за отпечатани фалшиви билети за гостуващия сектор за предстоящата среща с Левски (София). Двубоят от плейофите в първата шестица е тази неделя от 20:00ч. на „Лаута“.
Напомняме, че оригиналните билети за гостуващите фенове са с уникален QR код. Всеки привърженик, който разполага с невалиден пропуск, няма да бъде допуснат до стадиона! Изразяваме недоумение от опитите за фалшифициране, което ще породи само и единствено напрежение пред сектора за гости.
Ръководството на ПФК Локомотив вече е сезирало полицията и прокуратурата за тези действия.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!