Треньорският щаб на Локо (Пд) не изключва дузпите като възможен изход от мача с Пирин от четвъртфиналите в турнира за Купата на България утре. Неделчо Матушев призна на пресконференция, че възпитаниците му са тренирали 11-метрови наказателни удари в последните два дни.

"Готови сме за всичко в този турнирен сблъсък, не изключваме и дузпите. Локомотив няма право на грешка, защото целите ни са известни. В шампионата може някой равен да наваксваш, но в турнира за Купата всяка грешка е пагубна", отчете наставникът.

"Всички тренират, нямаме контузени и наказани футболисти, така че ще може да разчитаме на най-доброто. Атанас Узунов е в София и чакаме всеки момент от спортно-техническата комисия да вземат решение дали да картотекират Базил де Карвальо. В случай, че бъде картотекиран Карвальо ще вземе участие в мача”, добави Матушев.

Тренировки подновиха получилите леки травми срещу Славия (1:1) Джереми Родригес и Юнес Бенжелюн. На облекчен режим се подготвя Николас Раймонди, но той също има шансове да попадне сред 18-те за двубоя.

Мачът е утре (6 април) от 16,00 часа на стадиона в парк “Лаута” и ще бъде ръководен от Иван Кирилов./БЛИЦ