ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Локомотив (Пловдив) ще прекрати договора на бившия национал Денислав Александров, а причината за това е непрофесионално отношение от страна на 25-годишното крило.

Първите съмнения в треньорския щаб възникнали в края на април. Тогава футболистът е съобщил на Александър Томаш, че е болен и не може да играе, като симптоми посочил висока температура и стомашни неразположения.

По-късно обаче в лагера на Локомотив разбрали истинската причина за отсъствието на Александров. Става ясно, че той е участвал в конни състезания, като потвърждение за това има във видеоклипове в YouTube и официални публикации на Българската федерацията по конен спорт.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Те доказват, че футболистът не е бил болен, а е участвал в държавното първенство Клас „Л“, Група „Б“. Нещо повече - дори спечелил златен медал с коня си Диамант и бронз с втория си кон Диарадо Сон.

Изправен пред доказателствата срещу себе си, Александров отказал да признае грешката си и да се извини на треньорите и съотборниците си. Това раздразнило наставника Александър Томаш, който го извадил от отбора.

Александров, който в миналото игра за Лудогорец и ЦСКА 1948 и през 2020 г. дори изигра един мач за националния отбор на България, ще трябва да си потърси нов отбор след края на сезона.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!