Попълнете търсена ключова дума или фраза

Локо (Пловдив) още чака жълтите карти на Мансур и Йефтовски

https://blitz.bg/sport/bg-futbol/loko-plovdiv-oshche-chaka-zhltite-karti-na-mansur-i-yeftovski_309816.html Blitz.bg/Sport

Веселин Марчев оздравя и тренира наравно с останалите

снимка: официален сайт на Локомотив (Пловдив)
1 от 1

Локомотив (Пловдив) ще чака до последния възможен момент пристигането на жълтите карти на новите си попълнения - сенегалеца Гай Мансур и македонеца Стефан Йефтовски, с надеждата да ги картотекират за дербито с Ботев (Пловдив).

Това може да стане най-късно в петък, а на следващия ден е сблъсъкът между "канарчетата" и "смърфовете", пише БТА. Двамата играчи имат работни визи за България. Жълтата карта на Гай Мансур трябва да пристигне от Саудитска Арабия. Той игра за последно в местния тим Хайер.

Документът на Стефан Йефтовски трябва да дойде от родината му, тъй като се състезаваше за Металург (Скопие.) Локомотивци имат проблеми със състава за дербито с оглед на наказанието на Мартин Камбуров, Дани Каки и Ванчо Траянов и травмата на Димо Бакалов.

Добрата новина за отбора е, че новото попълнение Веселин Марчев оздравя от вируса, който го мъчеше през последната седмица и тренира наравно с останалите си съотборници. Феновете на Локомотив вече разграбиха 350-те талона, които клубът им осигури, за да си купят билети за дербито с Ботев. Продължават пробите на португалеца Родригес Телес Пауло Серджо в Локомотив (Пловдив).

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

Още по темата

Коментирай

0 Коментара