Латвийски нападател ще пристигне на проби в Локомотив (Пловдив). Треньорът Емил Велев призна, че това е Валера, който е очакван на “Лаута” до края на деня. “Ако покаже качества, ще започнем преговори за привличането му”, заяви Велев на пресконференцията преди днешното представяне на отбора.

Локомотив е водил разговори и със защитника Танко Дяков, който за последно игра в Локомотив (София), но напусна заради финансовите проблеми. Бившият бранител на Черно море обаче е предпочел да си търси отбор в чужбина.

“Вратарят Шеткус няма да започне подготовка с нас, а ще се присъедини в близките дни, защото трябва да уреди документите с досегашния си отбор Олимпиакос Никозия. Айсел Куйович е тук и започва с нас. От досегашните ни играчи ще закъснее Даксон, а утре вечер се прибира Сержиньо. Знаят се контролите ни и на лагера в Анталия, където ще играем със сериозни съперници. Казал съм на собственика Коко Динев, че две седмици, след като започнем подготовка няма да продаваме никой“, сподели Велев./БЛИЦ