Локомотив (София) отпусна 1300 билета за феновете на Левски за предстоящото дерби. Maчът от 10-ия кръг на Efbet Лига е в събота от 18:45 часа в "Надежда". Цената на билетите е 20 лева.

Привържениците на Левски ще могат да присъстват на стадион "Локомотив" само в сектора за гости - "Г".

Съобщението от "железничарите":

"Пореден мач - поредно дерби!

Уведомяваме привържениците на Локомотив, че традиционно в деня на мача ще работят двете каси пред сектора "А", като Ви призоваваме да пристигнете поне 60 минути преди началото на мача (18:45 часа) на стадиона, за да не се получава струпване на касите и входовете. Припомняме, че паркоместата пред сектор "А" са ограничени и на мача със Спартак (Варна) бяха заети около час преди неговото започване. Ако предвиждате по-късно пристигане, моля паркирайте в ж.к. "Свобода".

От съображения за сигурност и съгласувано със СДВР
"Столична полиция" в сектор "А" се допускат само привърженици на Локомотив и в зоната пред сектора няма да бъдат допускани фенове на Левски, както и че билети за сектор "А" за привърженици на Левски няма да бъдат продавани.

Информираме привържениците на гостите, че за тях ще бъдат отпуснати 1300 броя билети (за Сектор "Г"), като билетите ще бъдат пуснати за предварителна продажба на касите на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов”. Касите ще работят от 10.00 ч. до 19.00 ч. в петък, 09.09.2022 г. 

Коли на фенове на гостуващия отбор могат да паркират по протежение на локалните платна на булевард „Рожен” и на разрешените места на булевард „Илиянско шосе”.

Цените на билетите:

За феновете на Локомотив:
Сектор "А" – 20 лева
Ложа 1 – 30 лева
VIP – 70 лева
Билет за пенсионери – 10 лева
Деца до 7 години – БЕЗПЛАТНО

За феновете на Левски:
Сектор "Г" – 20 лева

Елате на мач!
Нека ЗАЕДНО бъдем на стадиона! 
САМО ЛОКО!".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023