Ръководството на Локомотив (София) започва преговори с Александър Бранеков. Босовете се опитват да задържат основния защитник в последните 3 г.

След края на миналия сезон 27-годишният бранител обяви, че иска да се пробва в чужбина. С Бранеков се провеждат разговори, като се очаква положителна развръзка.

През есента той направи един от най-силните сезони в кариерата си. Логично е сега към него отново да има интерес и от чужбина. "Нормално е да искаме да задържим Бранеков. Той е един от лидерите на отбора. Мисля, че ще се стигне до положително развитие на преговорите", лаконичен беше спортно-техническият директор на клуба Георги Марков.

Контрактът на юношата на ЦСКА изтича през лятото. Бранеков поднови договора си с "червено-черните" през 2014 г. за още един сезон, но с уговорката да бъде пуснат при добра оферта от чужбина. Заради неяснотата около Сашо ръководството на столичани не е решило дали да взима нов централен защитник.  „Червено-черните“ се събират за началото на зимната си подготовка на 8 януари.


А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите