Ръководството на Локомотив (София) излезе в обръщение, в което категорично заявява, че е отпуснало максимален брой билети за феновете за предстоящия двубой с ЦСКА от efbet лига в понеделник.

"Във връзка с появилите се спекулации за възможна продажба на билети за гостуващия отбор на стадион "Локомотив", ръководството на Локомотив (София) заявява категорично, че е отпуснало максимално позволената бройка билети за ЦСКА и те са вече изчерпани. В никакъв случай няма да бъдат продавани билети за гостуващите привърженици в деня на мача. Призоваваме феновете да не вярват на неверни съобщения и силно се надяваме, че ще възтържествува взаимното уважение на трибуните", се казва в изявлението на „железничарите“.

Вчера от клуба обявиха, че да отпуснати допълнителни билети за привържениците на "червените". Този ход е бил съгласуван с органите не реда и на ЦСКА в крайна сметка са отпуснати максимално позволените места за безопасно провеждане на мача. След това „армейците“ излязоха с официално съобщение, че и тази бройка пропуски е била продадена изцяло.

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025