Локомотив (Сф) си върна халфа Даниел Гаджев. Завръщането на футболиста в "Надежда" е изненадващо, защото той се раздели с клуба не по най-приятния начин. През зимата двете страни прекратиха договора си по взаимно съгласие, след близо месец ходене по мъките.

Халфът първо лекуваше бъбреците си, после пък отказваше да играе за столичани заради семейни проблеми, но ръководството на клуба отказа да прекрати договора му. Имаше вариант футболистът да бъде уволнен дисциплинарно, но това не се случи. След среща между двете страни халфът върна пари, които беше взел предварително при подписване на контракта си с клуба миналото лято и стана свободен агент. Сега пък Гаджев реши да измине обратния път и подписа отново с "червено-черните" за 2 години. Другото ново попълнение, което също парафира двегодишен контракт, е крилото Тодор Христов от "Марек" (Дупница).

Вече е ясен и първият съперник на Локомотив в началото на лятната подготовка. На 29 юни в Банско тимът на Емил Велев ще срещне Черно море. Другата сигурна проверка на локомотивци в Банско ще бъде на 26 юни срещу втородивизионния "Раковски", планират се още две контроли в този етап от подготовката.