Ръководството на Локомотив (Сф) най-сетне зарадва феновете си. “Червено-черните” вече имат фенмагазин. Той се намира до официалния вход на стадиона откъм сектор “А”. В него ултрасите могат да намерят най-различни артикули с клубните цветове – чаши, запалки, ключодържатели, химикалки и др. Разбира се, предстои пускането и на шалчета.

В магазина вече се намират фланелки, анцузи и грейки. Новият календар на Локомотив за 2013 година също може да бъде намерен там. Той е на цена 2 лева. Пускането на фенмагазина се дължи най-вече на усилията на Георги Марков. Изпълнителният директор на най-стария железничарски клуб в Европа направи всичко по силите си за рекордно кратък срок да зарадва феновете. Негова е най-голямата заслуга за това задължително дело.

“Надявам се, че хората ще останат доволни. Това беше една стъпка, която отдавна трябваше да се предприеме. Радвам се, че ще зарадвам нашите изстрадали привърженици, коментира Георги Марков пред БЛИЦ. – Планираме и още много други екстри за феновете, които ще станат факт през пролетния полусезон. Нека само да се върнем у дома, на нашия стадион. Това е най-голямата ни болка и притеснение в момента. Вече започна ремонтът. Ще пуснем и ВИП-зала в сектор “А” под официалната трибуна, както и клубен музей.”