Треньорът на Локомотив София Стефан Генов говори пред медиите и репортер на Агенция БЛИЦ на първата тренировка на стадиона в "Надежда"

"Започваме годината с много проблеми, но се надявам да завършим успешно. Знаете в какво положение беше отборът, в който дойдох. Маркиньос получи по-дълга почивка и ще се присъедини към нас на 13 януари. Освободени от отбора са Мартин Димитров, Тодор Христов, Крум Бибишков и Бранимир Костадинов, но може да има и други, ако привлечем качествени футболисти. Надявам се да вземем набелязаните играчи. С нас вече тренират Даниел Генов, Петър Димитров и Камен Хаджиев, а през следващата седмица ще дойдат още нови, които ще карат проби", заяви Стефан Генов.

"Основната ни цел не е да се спасим от изпадане, а да се доближим до Берое. Крайната ни цел е да се класираме на осмо място. Темата с изпадане въобще не е стояла пред нас, не си и помислям отбор като Локомотив да изпадне. Ще разчитаме много на Купата, защото това е единственият шанс да стигнем до финал и участие в Европа. Играем с Черноморец, който е на нашето ниво. Ще възползваме всеки един шанс, за да стигнем до финал", завърши роденият на 23 юни 1954 година специалист.
МИЛЕН ДИМИТРОВ/БЛИЦ