Бронзовият медалист в “А” група Локомотив (София) остана не само без лиценз, но и без автобус. Хора от “постоянното присъствие” на стадиона в “Надежда” вчера забелязаха, че возилото на отбора вече не е там. Заговори се, че е откарано на друг паркинг, тъй като е собственост на клубния президент Николай Гигов, пише "Труд". Бизнесменът декларира, че повече няма да се занимава с Локомотив, след като отборът окончателно бе отрязан от участие в “А” група.

Във вторник вечерта УЕФА стопира всички варианти за отсрочка в погасяването на дълговете на клуба, а това обезсмисли идеите за евентуално трансформиране на “червено-черния” клуб в ЦСКА. БЛИЦ разкри, че то е било планирано от Гигов, след което той потвърди, но заяви, че е отказал да преотстъпи лиценза на "армейците".

През новия сезон футболният тим на най-старото “железничарско” дружество в Европа ще играе във “В” група. Гигов декларира, че очаква кандидати да поемат клуба и ще им преотстъпи без пари марката и емблемата. Вероятно нито един от играчите от сегашния състав няма да остане в аматьорския футбол. От днес тренировките са преустановени и всеки търси къде да продължи. Снощи в "Надежда" имаше тъжно и емоционално сбогуване, на което феновете на Локомотив връчиха бронзовите медали на любимците си.