Локомотив (София) загуби с 0:2 от чешкия Прибрам в първата си проверка от лагера в Турция. Най-доброто положение за "железничарите" дойде в 40-ата минута, когато защитникът Камен Хаджиев засече с глава центрираната топка, но стражът Бохач спаси. Преди това Антонио Ливраменто стреля над гредата от добра позиция.

Второто полувреме започна с два бързи гола за десетия в елита на Чехия. Нападателят Роман Беднар, който се появи на помивката първо се разписа отблизо с глава в 48-ата минута, а седеми минути по-късно удвои от дузпа. Той е бивш играч Уест Бромич и Лестър, като до тази зима бе част от Славия (Прага).

Двубоят заедно бе изгледан от ръководните фактори на "железничарите" - Георги Марков, Кристиян Добрев и Чавдар Цветков, както и тези на "Левски" - Иво Тонев и Георги Иванов-Гонзо.

В Локомотив (София) се надяват да навият Орлин Старокин да дойде в тима. БЛИЦ разкри вчера, че бившият капитан на "Левски" кара проби в Динамо (Минск), но е силно желан от "железничарите". Старокин трябва да даде утре отговор на Локо (Сф). Освен това надеждите на треньора Димитър Васев са, че ще може да разчита и на Емил Гъргоров, който беше поканен да се завърне в родния си клуб.

Съставът на Локо (Сф): Валентин Галев, Йордан Тодоров, Траян Траянов, Румен Трифонов, Камен Хаджиев, Антонио Ливраменто, Иво Иванов (51-Даниел Гаджев), Ламжед Шехуди, Владислав Романов, Александър Манолов (66-Ризов), Том (57-Велковски) (Кацарев, Гаджев, Велковски, Ризов, Йорданов)

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка