ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа може да загуби поста си, ако тимът му утре загуби от Левски в срещата от осминафиналите за купата на България.

В четвъртък „орлите“ не показаха желаното от всички в Разград представяне. Играта беше хаотична, без ясна идея и се разчиташе единствено на индивидуалната класа на играчите. Тази тенденция се наблюдаваше през последните месеци при изявите на шампионите.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Червената лампичка за Шимунджа светна още при победата с 2:1 над ЦСКА. Тогава „армейците“ надиграха Лудогорец в Разград и мачът беше спечелен основно благодарение на индивидуалната класа на играчите в отбора.

Губенето на точки не е големият проблем за шампионите. Изоставането с една точка зад есенния лидер в класирането ЦСКА не е фатално. Проблемът е в ясно изразената липса на стил на игра и отсъствието на последователност в изявите.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Напоследък Анте Шимунджа трупа доста черни точки. Откакто пое Лудогорец през миналата зима той изпълни само една от големите задачи – стана шампион. Иначе отпадна от Левски на полуфиналите за купата на България, беше елиминиран от Динамо (Загреб) при атаката на групите на Шампионската лига. След това не беше постигнато желаното продължаване след Нова година в Лига Европа и отборът ще трябва да се задоволи с участие в Лигата на конференциите.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК